Wizz Air Sofia Marathon


Информация за състезателния ден

Информация за състезателния ден

Регистрацията за участие в масовия старт – 3000 м ще бъде възможна до 9.00 часа на 14.10.2018

Класиране и Възрастови групи

Класирането е индивидуално за дистанции 10.550 км и 21.098 км за Мъже и Жени.

За дистанция 42.195 км. и във възрастови групи :

41 50 год.

51 60 год.

– над 61 год.

Времеизмерване

Всички участници в дистанциите 10.550 км, 20.098 км и 42.195 км ще бъдат снабдени с чипове на стартовите номера. Номерата трябва да бъдат сложени на гърдите на видимо място без да бъдат прегъвани или закривани от връхни дрехи. Неспазване на горните правила може да доведе до дисквалификация на участника.

 

Пункт за съхранение на личен багаж на участниците

В близост до старт- финала ще бъде изграден пункт за съхранение на личен багаж на участниците в маратон София 2018. Приемат се само багажи със стикер даден от стюардите обслужващи гардероба. Организаторите не носят отговорност за оставени скъпи предмети и бижута.

 

Подкрепителни и освежителни пунктове

По трасето на Маратон София ще има пунктове на всеки пет км съобразно изискванията на ИААФ. Те ще бъдат заредени с изотонични и топли напитки, вода, плодове и храна и гъби за освежаване. На финала ще има отделен пункт зареден с вода, изотонични и топли напитки, храна и плодове.

Заключителни инструкции

Организационният комитет си запазва правото да променя във всеки един момент част от посочените по-горе регламенти ако се налага и е необходимо.

При евентуална промяна по отношение на услугите , мястото и графиците, информацията ще бъде публикувана в уеб сайта на маратон София 2018 www.marathonsofia.com

Ние любезно Ви молим да прочетете внимателно нашите правила и в случай на възникнали въпроси , не се колебайте да се свържете с нас на info@marathonsofia.com или на ddukov@abv.bg

Share Button